Παναθηναϊκός: Με 33 παίκτες στην Αυστρία!

Με πρωινή προπόνηση Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τους “πράσινους” να αναχωρούν για την Αυστρία το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Bad Erlach της Αυστρίας, 33 παίκτες εκ των οποίων οι επτά είναι νεαρής ηλικίας. Πρόκειται για τους Μαργκόνο, Φρόκου, Σιδερά, Μπιλάλ, Καλοσκάμη, Κάτρη και τον Φικάι, ενώστην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γερεμέγεφ.

Οι “πράσινο騔

αναμένεται να φτάσουν το βράδυ στην Αυστρία και αύριο να δώσουν το πρώτο τους φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, το οποίο θα είναι περισσότερο για ξεμούδιασμα.

Στην Αυστρία οι πράσινοι θα μείνουν μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι εξής 33 ποδοσφαιριστές:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα