ΑΕΚ: Αρχίζει δουλειά ο Αλμέιδα περιμένοντας τον στόπερ

Η στιγμή της επιστροφής των παικτών της ΑΕΚ στο γήπεδο έφτασε. Διακοπές τέλος και ώρα για δουλειά και πάλι για τους “κιτρινόμαυρους” και τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος την Δευτέρα θα συναντήσει ξανά τους παίκτες του για εργομετρικά τεστ και αιματολογιές εξετάσεις πριν μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ολλανδία (μέσω Βελγίου).

Εκεί, οι “κιτρινόμαυροι” θα δουλέψουν σε μία ακόμα προετοιμασία με τον Αργεντινό προπονητή με τη διαφορά

ότι φέτος γνωρίζουν τι τους περιμένει, καθώς πέρυσι δεν ήξεραν τι τους περιμένει. Θεωρητικά, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτούς φέτος διότι οι βάσεις έχουν μπει από πέρυσι, ξέρουν τα θέλω του Αλμέιδα, αλλά και ότι στη φετινή σεζόν μπαίνουν στο πρωτάθλημα ως κάτοχοι του τίτλου, όπως και του κυπέλλου Ελλάδας.

Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι λίγο-πολύ το ίδιο μ’ αυτό της προηγούμενης σεζόν. Αν εξαιρέσουμε την αποχώρηση του Τζαβέλλα, το αβέβαιο μέλλον του Άμραμπατ που δεδομένα δεν θα βρίσκεται στην Ολλανδία στο ξεκίνημα και τον Πινέδα που περιμένει εξελίξεις για να μάθει που θα συνεχίσει την καριέρα του, οι υπόλοιποι παίκτες που το απαρτίζουν παραμένουν οι ίδιοι. Σίγουρα υπάρχουν οι απουσίες των Φερνάντες και Αραούχο, αλλά ο Αλμέιδα θα δουλέψει με παίκτες που γνωρίζει, ενώ θα πάρει μαζί του και παιδιά νεότερης ηλικίας από την Β ομάδα της Ένωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα απέδειξε την περυσινή σεζόν πως μπορεί να δουλέψει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Δεδομένο αυτό. Ιδανικά ο Αργεντινός προπονητής θα ήθελε να έχει μαζι του στην αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Ολλανδία τον κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο φημολογείται πως η διοίκηση της Ένωσης είναι πολύ κοντά στο να φτάσει σε συμφωνία. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρχές της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις. Το ποιος είναι παραμένει άγνωστο αυτή τη στιγμή, με τους ανθρώπους της Ένωσης να κρατάν κλειστά τα χαρτιά τους. Ακούστηκε το όνομα του Μαέ, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να διαψεύδουν πως είναι αυτός ο στόπερ με τον οποίο έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία, ενώ κυκλοφόρησε σενάριο και για τον Ντάλεϊ Μπλιντ!

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ είναι έτοιμη και έχει plan b ακόμα και αν λάβει αρνητική απάντηση από τον πρωταρχικό της στόχο, με τον Αλμέιδα που από τη μέρα που ανέλαβε την Ένωση έχει ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης να δουλεύει για την ώρα με το υπάρχον ρόστερ, ελπίζοντας ότι μέρα με τη μέρα θα καλύπτονται τα όποια κενά (που δεν επηρεάζουν άμεσα τη δουλειά του) για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το δυναμικό της ομάδας του. Μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, το μοναδικό ως τώρα, ο Σταύρος Πήλιος.

Στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας θα απουσιάσουν οι διεθνείς παίκτες, αλλά και ο Λιβάι Γκαρσία που συμμετέχει με την Εθνική του ομάδα στο Gold Cup.

Keywords
Τυχαία Θέματα