Ολυμπιακός: Στεγανά που δεν είχε ποτέ

Ο νέος Ολυμπιακός, τον Κορδόν και Μαρτίνεθ χτίζεται υπό… άκρα μυστικότητα κάτι που δείχνει ότι τα πράγματα… βαίνουν καλώς. Από την πρώτη μέρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος ήταν γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επέλεγε να δώσει τα κλειδιά σε έναν και μόνο άνθρωπο που θα “τρέξει” τα θέματα των ερυθρόλευκων με πρώτο και καλύτερο εκείνο του προπονητή.
Η

διοίκηση της ομάδας του Πειραιά τα βρήκε σε όλα και σύναψε συνεργασία με έναν έμπειρο και πετυχημένο τεχνικό διευθυντή, όπως είναι ο Αντόνιο Κορδόν.
Σημαντικό βιογραφικό σε Γαλλία, Ισπανία και με πολύ καλές άκρες στον ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Η συνεργασία των δύο πλευρών έγινε είδηση στα ευρωπαϊκά σάιτ και ο ίδιος έπιασε αμέσως δουλειά…μακριά από την Ελλάδα.

Ο Αντόνιο Κορδόν ΠΗΓΗ: In Time Sports

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας, αλλά και από πριν, όταν είχαν συμφωνήσει αλλά δεν είχε γίνει επίσημο, ο Ολυμπιακός μετατράπηκε σε… στρείδι. Έκλεισε και δεν άνοιγε με τίποτα.
Ότι κι αν προσπαθούσες να μάθεις για το τι σκέφτεται, με ποιους μιλάει, τι ψάχνει, πώς το κάνει, δεν έβρισκες καμία άκρη.
Ότι μάθαιναν οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι το μάθαιναν από…ψάρεμα σε ξένα νερά και με ότι έγραφαν εκτός Ελλάδας.

Κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο για τον Ολυμπιακό των πολλών τελευταίων χρόνων. Όμως σκεφτόσουν πως αυτό είναι ακριβώς που έχει ανάγκη μια ομάδα. Την μυστικότητα στις κινήσεις της, όχι την μυστικοπάθεια, αλλά την ανάγκη να δουλεύουν όσοι χρειάζεται χωρίς να μαθαίνονται όλα και να διαρρέουν διάφορα.

Ο Κορδόν βρήκε προπονητή και από τις… καραμπολες που γίνονται ακόμη και τώρα στους προπονητές καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο ήταν για τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού να βρει τον καταλληλότερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ΠΗΓΗ: In Time SportsΔουλειά και… σαφάρι παικτών “ινκόγκνιτο”

Το θέμα του προπονητή λοιπόν τελείωσε και ο Μαρτίνεθ ήρθε Ελλάδα, μαζί με τον Κορδόν, για πρώτη φορά και δεν έπιασαν δουλειά, αλλά τη συνέχισαν. Αφού ήταν δεδομένο πως ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δούλευε παράλληλα με το θέμα του προπονητή και αυτών ποδοσφαιριστών που είναι να έρθουν ή να φύγουν από την ομάδα.

“Στρείδι” τότε, “στρείδι” και τώρα, τα στεγανά του Ολυμπιακού άκρως εντυπωσιακά για το πώς και τι θέλει να κάνει. Κάτι γύρω, γύρω, κάτι από τα… συμφραζόμενα. Όμως ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ δουλεύουν αναπόσπαστοι, χωρίς να… μπλέκονται στα πόδια και χωρίς να βλέπουν ότι λένε κι ότι κάνουν πρώτη είδηση στα σάιτς.

Ο Ολυμπιακός “χτίζεται” με τις καλύτερες προϋποθέσεις


Ο νέος Ολυμπιακός μπαίνει στις νέες του βάσεις με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με σωστή λογική και με μεθοδικότητα.
Συστατικά που είναι απαραίτητα για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα, συστστικά που του έλειψαν ξεκάθαρα από την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάπου, κάποια, βρέθηκαν, αλλά ήταν πολύ αργά. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς και φαίνεται πως το πάθημα έγινα μάθημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα