Παναθηναϊκός: Καθοριστική εβδομάδα για Ζαγαρίτη

Παναθηναϊκός: Καθοριστική εβδομάδα για ΖαγαρίτηgvasilioΔευ, 01/04/2021 - 22:55

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η υπόθεση ανανέωσης του Βασίλη Ζαγαρίτη με τον Παναθηναϊκό με την εβδομάδα που διανύουμε να είναι ιδιαίτερα καθοριστική

Ο Παναθηναϊκός μέσω του Πιερ Ντρεοσί έχει καταθέσει την πρότασή του στον 19χρονο μπακ από τις 31

Δεκεμβρίου, με την πλευρά του παίκτη να επιθυμεί νέα συνάντηση-επαφή με την πλευρά του "τριφυλλιού" προκειμένου να διευθετηθούν λεπτομέρειες και να κλείσει η συμφωνία. 

Εκτός του Ζαγαρίτη, ο Πιερ Ντρεοσί έχει ήδη καταθέσει τις τελικές προτάσεις της ΠΑΕ από τις  31/12  για τους Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Καμπετσή και Καραγιάννη καθώς τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου 2021.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Βασίλη Ζαγαρίτη, η “πράσινη” ΠΑΕ έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον νεαρό ποδοσφαιριστή που αφορά τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κλιμακωτά αυξανόμενες που ξεκινούν από 60.000 ευρώ (καθαρές απολαβές) και φτάνουν τις 80.000 ευρώ στο τρίτο έτος.

Μάλιστα στην πρόταση συμπεριλαμβάνεται και μπόνους 1.500 ευρώ για κάθε επίσημη συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωση, αλλά και πριμ στόχων, που μπορούν να ανεβάσουν το συνολικό ποσό στις 100.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Πλέον, απομένει η απόφαση του Ζαγαρίτη και του εκπροσώπου του για το αν δέχονται την πρόταση ή αν σκοπεύουν να αναζητήσουν στο εξωτερικό κάτι καλύτερο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Στην τελική της ευθεία μπαίνει η υπόθεση ανανέωσης του Βασίλη Ζαγαρίτη με τον Παναθηναϊκό με την εβδομάδα που διανύουμε να είναι ιδιαίτερα καθοριστική
Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 22:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα