Λαμκέλ Ζε: "Είναι απλό, θέλω να πάω στην Ελλάδα" (pic)

Λαμκέλ Ζε: "Είναι απλό, θέλω να πάω στην Ελλάδα" (pic)alambosΔευ, 01/04/2021 - 21:26

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από το novasports.gr, ο Λαμκέλ Ζε παρουσιάστηκε σε προπόνηση της Αντβέρπ με φανέλα της Άντερλεχτ ξεσηκώνοντας "θύελλα" αντιδράσεων στην ομάδα του, στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, ενώ η κίνησή του αυτή σχολιάστηλε ποικιλοτρόπως από τα βελγικά ΜΜΕ.

Λίγες ώρες αργότερα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός με ένα του ποστάρισμα

ξεκαθάρισε πως είναι απλό αυτό που θέλει. "Θέλω να πάω στην Ελλάδα να συνεχίσω την καριέρα μου". Πιο ευθεία και ειλικρινής στάση δύσκολα θα συναντήσει κανείς για τα "θέλω" ενός ποδοσφαιριστή.

Ο Λαμκέλ Ζε έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα αλλά η Αντβέρπ δεν τον αφήνει ελεύθερο, τουλάχιστον προς ώρας. Τις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του και να κλείσει αυτή η υπόθεση είτε θετικά (περισσότερες πιθανότητες) είτε αρνητικά για τον Παναθηναϊκό.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λαμκέλ Ζε εμφανίστηκε σε προπόνηση της Αντβέρπ με φανέλα της Άντελεχτ και αργότερα πόσταρε πως θέλει να τον αφήσουν να έρθει στην Ελλάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 21:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα