Λόπεθ: «Ήταν θέμα νοοτροπίας» (vid)

Λόπεθ: «Ήταν θέμα νοοτροπίας» (vid)ageorgiΔευ, 01/04/2021 - 22:52

Ο Κρίστιαν Λόπεθ τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι ο Άρης δεν μπήκε με την κατάλληλη νοοτροπία στο παιχνίδι με τη Λαμία.
Αναλυτικά:
«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς, τα δύο γκολ στο ξεκίνημα μας επηρέασαν, η νοοτροπία

μας δεν ήταν κατάλληλη, πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και να το αφήσουμε πίσω. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε, μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι δικαιολογία γιατί η ίδια κατάσταση ήταν και για τις δύο ομάδες. Το πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία, ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να μη μας χαλάσει το ρυθμό, έχουμε πολύ σύντομα άλλο ένα παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Κάθε ματς είναι δύσκολο σε αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε όπως πριν, να κερδίσουμε το μάξιμουμ των βαθμών για να μείνουμε κοντά στην κορυφή».
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Λόπεθ: «Ήταν θέμα νοοτροπίας» Submitted by ageorgi on Δευ, 01/04/2021 - 22:51 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/LOPETH_040121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Κρίστιαν Λόπεθ τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι ο Άρης δεν μπήκε με την κατάλληλη νοοτροπία στο παιχνίδι με τη Λαμία. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Κρίστιαν Λόπεθ τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι ο Άρης δεν μπήκε με την κατάλληλη νοοτροπία στο παιχνίδι με τη Λαμία. Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 22:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα