ΠΑΟΚ: Επιστροφές κι απουσίες…

Με δύο προπονήσεις ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για την επιστροφή στις υποχρεώσεις του στη Super League και τη 2η αγωνιστική με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά (Γήπεδο Τούμπας, 21:00, NOVA SPORTS PRIME).

Οπως έδειξε κι από το ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ράζβαν

Λουτσέσκου πηγαίνει στη λογική της ευρείας διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού του, όταν κι είχε επτά διαφοροποιήσεις τότε σε σχέση με το ματς κόντρα στη Χάιντουκ, που είχε προηγηθεί χρονικά. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και τώρα, όπως φαίνεται από την αποστολή που ανακοίνωσε καθώς εκτός αποστολής έμειναν – πέραν των τραυματιών Φ. Σοάρες και Σαμάτα – οι Σάστρε, Έκονγκ, Κουλιεράκης.

Αντιθέτως στην αποστολή επέστρεψαν οι Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Οζντόεφ ενώ εντός είναι κι ο Νάρεϊ, παρά τις – εν εξελίξει – συζητήσεις για την παραχώρησή του.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: «H προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, υπό καταρρακτώδη βροχή και περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αλί Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ανεβάζει στροφές, ενώ μόνος δούλεψε κι ο Φιλίπε Σοάρες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζ Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ. Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Αν. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας».

Keywords
Τυχαία Θέματα