Παναθηναϊκός: Η δυσκολία για τον Λαμκέλ Ζε

Παναθηναϊκός: Η δυσκολία για τον Λαμκέλ ΖεmkouzoulΤρί, 12/29/2020 - 20:40

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, όμως η λύση της συνεργασίας της Άντβερπ με τον προπονητή Ιβάν Λέκο, ίσως αλλάξει τις ισορροπίες. 

Η ομάδα του Βελγίου ανακοίνωσε την λύση

της συνεργασίας με τον Λέκο, που αναχωρεί για την Κίνα για ν΄αναλάβει την Σανγκάι SIPG.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η Αντβέρπ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας της με τον προπονητή Ιβάν Λέκο, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η διοίκηση εργάζεται αυτή τη στιγμή για να προσλάβει τον αντικαταστάτη του το συντομότερο δυνατό”. 

Ο Λαμκέλ Ζε δεν υπολογίζονταν από τον Λέκο και γι αυτό είχε βρεθεί στην δεύτερη ομάδα. Πλέον μέχρι την έλευση του νέου προπονητή, είναι άγνωστο τι μέλει γεννέσθαι στην περίπτωση του Ζε. Ο νέος τεχνικός θα θέλει να δει το ρόστερ πριν προχωρήσει σε αποφάσεις. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, όμως η λύση της συνεργασίας της Άντβερπ με τον προπονητή Ιβάν Λέκο, ίσως αλλάξει τις ισορροπίες.  Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 20:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα