Παναθηναϊκός: Γρίφος για δυνατούς λύτες η ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Γρίφος για δυνατούς λύτες η ενδεκάδαalambosΣάβ, 02/20/2021 - 22:16

Τα μαντάτα από την μαγνητική του Πούγγουρα δεν ήταν ευχάριστα για τον Λάζλο Μπόλονι. Η κάκωση στο δεξί γόνατο του Έλληνα στόπερ περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους ένδεκα που θα παρατάξει στο Αγρίνιο ο Ρουμάνος τεχνικός. Κι αυτό διότι θα απουσιάσει και ο Σχένκεφελντ

λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Προς στοπερ οι Βέλεθ και Νιάς

Η λογική λέει ότι οι Φραν Βέλεθ και Σεχ Νιάς θα είναι οι δύο που θα αγωνιστούν στις θέσεις στόπερ. Δύο παίκτες δηλαδή οι οποίοι προορίζονταν για τη μεσαία γραμμή καθώς κι εκεί θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ εδώ τη συνέντευξη του Νιάς στο novasports.gr

Η μία είναι η δεδομένη του Κουρμπέλη. Η δεύτερη είναι εκείνη του Σανκαρέ ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Και η τρίτη είναι εκείνη του Αλεξανδρόπουλου ο οποίος δηλώθηκε σε αυτό το ματς να εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του λόγω καρτών. Απών είναι και ο Μπουζούκης, οπότε οι επιλογές του Λάζλο Μπόλονι περιορίζονται αρκετά. 

Οι διάθεσιμοι μέσοι

Οι μέσοι λοιπόν που θα έχει στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός είναι οι Μαουρίσιο, Αγιούμπ, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης και Αθανασακόπουλος, εκ των οποίων θα επιλέξει τρεις για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, εκτός αν αποφασίσει να πάει σε διάταξη με δύο επιθετικούς και παίξει με δυο χαφ, κάτι που φαντάζει δύσκολο. 

Μια ακόμα επιλογή θα μπορούσε να δώσει ο Δημήτρης Καραγιάννης στα στόπερ ώστε να ανέβει στα χαφ ένας εκ των Βέλεθ ή Νιάς. Αυτές είναι συνολικά οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Παναθηναϊκού και θα κάνει τις επιλογές του με βάση τα όσα δει στις δύο τελευταίες προπονήσεις το Σαββατοκύριακο.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Οι απουσίες των Σχένκεφελντ, Πούγγουρα, αλλά κι αυτή του Αλεξανδρόπουλου δημιουργούν γρίφο ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό, τον οποίο καλείται να λύσει ο Λάζλο Μπόλονι.

Article publish on Σάβ, 02/20/2021 - 22:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα