Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το δεύτερο φετινό «διπλό»

Οι «πράσινοι» προέρχονται από το «διπλό» στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και θέλουν να δείξουν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Και σε αυτό το ματς, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Νέιτ Ουίλιαμς, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Από την άλλη πλευρά, η γερμανική ομάδα προέρχεται από δυο νίκες στα ματς με τις Παρτιζάν και Ολίμπια Μιλάνο. Ο Ισραέλ Γκονζάλες δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον

Μάρκους Έρικσον, ενώ οι Τζαλίν Σμιθ, Μάοντο Λο, Μπεν Λάμερς και Γιοχάνες Τίμαν δεν είναι απολύτως έτοιμοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί πριν το τζάμπολ. Τον αγώνα του Βερολίνου θα σφυρίξουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Το «τριφύλλι» έχει πάρει προβάδισμα στην προϊστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων. Οι «πράσινοι» έχουν πέντε νίκες, έναντι τεσσάρων των Γερμανών. Στο περσινό ματς των δυο ομάδων, η Άλμπα είχε επικρατήσει 87-78. Το τελευταίο «διπλό» του «τριφυλλιού» ήταν στις 6 Φεβρουαρίου 2015, με 65-59.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Έτοιμος,panathinaikos, etoimos