Εντέν Αζάρ: Κοντά σε νέο χειρουργείο

Εντέν Αζάρ: Κοντά σε νέο χειρουργείοtbairaktΤρί, 03/16/2021 - 19:29

Η… τραγική πλέον μοίρα του Εντέν Αζάρ, φαίνεται ότι τον οδηγεί για μία ακόμη φορά στο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.


Η Ρεάλ επένδυσε πάνω του έναν πακτωλό εκατομμυρίων, τα οποία όμως μοιάζουν να είναι απλά τραπουλόχαρτα, με τον παίκτη να πηγαίνει από τραυματισμό σε χειρουργείο, εναλλάξ.


Ραντεβού με την... ατυχία είχε και πάλι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, καθώς στο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στην Έλτσε, αποχώρησε με πρόβλημα

τραυματισμού, και ενώ μόλις είχε επιστρέψει μετά από απουσία 1.5 μήνα.


Με το Champions League αλλά και την συνέχεια της LaLiga, να θεωρούνται πλέον χαμένες υποθέσεις, ο Αζάρ μετά από συνεννόηση με τους γιατρούς της Εθνικής Βελγίου, πιθανότατα θα μπει εκ νέου στο χειρουργείο, προκειμένου να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Η… τραγική πλέον μοίρα του Εντέν Αζάρ, φαίνεται ότι τον οδηγεί για μία ακόμη φορά στο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 19:29 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα