Απόλλων: Επίσημο τέλος ο Παράσχος με... νομικές προεκτάσεις!

Απόλλων: Επίσημο τέλος ο Παράσχος με... νομικές προεκτάσεις!ntzouaniΤρί, 03/16/2021 - 19:12

 

Στο νομικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πάει η υπόθεση της παραίτησης του Γιώργου Παράσχου από την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Ο Απόλλων ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τoy με τον έμπειρο τεχνικό, ωστόσο αναφέρει σε ανακοίνωση ότι δεν έχει ενημερωθεί κανένα μέλος της διοίκησης, είτε γραπτώς, είτε προφορικώς από τον 69χρονο προπονητή και αυτός είναι ο λόγος που ανατέθηκε η υπόθεση στο νομικό τμήμα των "κυανόλευκων". 

Η ανακοίνωση

του Απόλλωνα: 

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ καθώς ο κ. Παράσχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ότι παραιτείται, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σήμερα, ως όφειλε, ενώ δεν ενημέρωσε εγγράφως ή προφορικά κανένα μέλος της διοίκησης".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης ΕΛΛΑΔΑ Στο νομικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πάει η υπόθεση της παραίτησης του Γιώργου Παράσχου από την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 19:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα