Παναθηναϊκός: «Χτυπάει» και τον Τζούρισιτς

Πολλά τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα για τον Παναθηναϊκό. Ύστερα από την απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και την επιστροφή του Ζέκα, οι «πράσινοι» εξετάζουν δύο ποδοσφαιριστές. Αρχικά την περίπτωση του Στέφαν Μίτροβιτς από τη Χετάφε για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά και του Φίλιπ Τζούρισιτς για τη θέση του επιθετικού μέσου.

Ο 31χρονος Σέρβος αγωνίζεται στη γειτονική Ιταλία με τα χρώματα της Σαμπντόρια. Μάλιστα το συμβόλαιο του με την ομάδα της Γένοβα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι

του 2024 και περιλαμβάνει οψιόν για ακόμη ένα έτος.

Ο Τζούρισιτς αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της Σαμπντόρια τη φετινή σεζόν μετρώντας τρία γκολ, ενώ «έγραψε» στο κοντέρ του ακόμη δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο χωρίς να σκοράρει κάποιο γκολ. Θυμίζουμε ότι η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε στη Serie B, ολοκληρώνοντας τη χρονιά στην πρώτη κατηγορία στην 20η θέση με 19 βαθμούς.

Μάλιστα ο παίκτης είναι και διεθνής με την εθνική Σερβίας, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς. Συνολικά μετρά 40 ματς με το εθνόσημο, πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα