Έκανε το νταμπλ στην Πάτρα ο Παγώνης

Πρωταθλητής στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στην Πάτρα, στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 12 ετών, αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά της διοργάνωσης.

Ο 12χρονος αθλητής πραγματοποίησε το απόλυτο των νικών και στα δύο ταμπλό δίχως να χάσει σετ, και δίκαια κατέκτησε τους τίτλους στο Niki

Patras Tennis Club, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά και την ανοδική του πορεία.

Στα μονά, αρχικά επικράτησε του Αναστάσιου Θωμόπουλου στα προημιτελικά με 6-0, 6-0, ενώ στα ημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Νικόλαου Μπίκη με 6-2, 6-0. Στον τελικό κέρδισε τον Κωνσταντίνο Αντωνίου με 6-0, 6-1.

Αναφορικά με τα διπλά, ο Ράφα συνεργάστηκε με τον αντίπαλό του στα ημιτελικά των μονών, Νικόλαο Μπίκη. Στον 1ο γύρο επιβλήθηκαν των Φερμάν Αλί Καπλάν και Αλεξάντρ Ζιάμπκο με 6-2, 6-0, και αμέσως μετά κέρδισαν τους Οδυσσέα Κωνσταντίνου και Θεόφιλο Τσοκάνη με 6-1, 6-1.

Στον ημιτελικό επικράτησαν των Αναστάσιο Θωμόπουλο και Θάνο Ξυροτάγαρο με 6-3, 6-0, για να βρεθούν στον τελικό και να στεφθούν πρωταθλητές κόντρα στους Μάξιμο-Παναγιώτη Δημητράκα και Νίκολας Πανουσόπουλος με 6-2, 6-1.

The post Έκανε το νταμπλ στην Πάτρα ο Παγώνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα