Παναθηναϊκός: Ανοίγει τις πύλες του ΟΑΚΑ για την «πρώτη» πριν από την ρεβάνς με την Μπράγκα

Η “ανοιχτή” για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί πριν από το δεύτερο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με την πορτογαλική Μπράγκα, στο ΟΑΚΑ, για τα play offs του Champions League.

H KAE

Παναθηναϊκός είχε σχεδιάσει την ανοιχτή θυρών πρεμιέρα της προετοιμασίας, ώστε οι “πράσινοι” φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία για να δουν από κοντά τους 11 νεοαποκτηθέντες παίκτες της ομάδας στην ολοκληρωτική επανεκκίνηση της, με νέο προπονητή τον Τούρκο Εργκίν Αταμάν και θέλει να αδράξει την ευκαιρία της προσέλευσης χιλιάδων φίλων του “τριφυλλιού” στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη (29/8).

Η “ανοιχτή” προπόνηση θα ορισθεί δυο ώρες πριν από την σέντρα του ποδοσφαιρικού αγώνα και οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να συνδυάσουν την γνωριμία με την ομάδα μπάσκετ και εν συνεχεία την θέαση της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης που θα κρίνει την είσοδο του Παναθηναϊκού ή όχι στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Η πρώτη και μοναδική, έως τώρα, “ανοιχτή” προπόνηση του Παναθηναϊκού, είχε γίνει το καλοκαίρι του 1995, με πόλο έλξης τον Ντομινίκ Ουίλκινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα