Conference League: Έβρεξε γκολ και θέαμα!

PLAY – OFFS – 1ος αγώνας

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 0-4

Ο επιθετικός από το Μάλι, Ανταμά Τραορέ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό για να δώσει προβάδισμα στους Ούγγρους (0-1). Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο εύκολο μετά την αποβολή με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του Μάρτιν Γκορόμπσοφ στο 62ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι ο Βάργκα διπλασίασε τα τέρματα τους (0-2, 65ο λεπτό). Ο Πέσιτς ήρθε από τον πάγκο στο 70′ και πέντε λεπτά αργότερα έγραψε το 0-3, στο 83ο λεπτό ο Τραορέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ

διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-4).

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ 5-0

Οι Δανοί άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον 25χρονο αμυντικό, Μάρτιν Φρέσε (1-0, 11ο λεπτό), στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Μάρκους Ίγκβαρτσεν που άφησε την Μπουντεσλίγκα και τη Μάιντς για να γυρίσει στην πατρίδα του και την παλιά του ομάδα, με πέναλτι διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (2-0, 43ο λεπτό). Ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι Ίνγκβαρτσεν, πέτυχε και δεύτερο στο 63ο λεπτό (3-0), με τον Ρόσε – Βίλαντσεν να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Δανούς στο 73ο λεπτό, 4-0). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Ίλιτς στο 88ο λεπτό (5-0).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΤΒΕΝΤΕ 5-1

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με τον επιθετικό από τη Κόστα Ρίκα, Αλόνσο Ουγκάλντε (0-1, 20ο λεπτό), ένας Ολλανδός της Φενέρ, ο Οστερβόλντε, ισοφάρισε 1-1 στο32ο λεπτό με την Τβέντε να μένει και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ρεζίερ στο 43ο λεπτό. Μέσα σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα τους, ο Πολωνός Σιμάνσκι στο 60′ και ο Καχβετσί από τον πάγκο στο 62′ και στο 74′ να βάζει δύο γκολ, πέτυχαν την ολική ανατροπή (4-1). Στις καθυστερήσεις ο Σέρβος Ντούσαν Τάντιτς με πέναλτι έκλεισε το σκορ (5-1).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2–3

Η Τουρκική ομάδα προηγήθηκε με το πέναλτι του Αμπουμπακάρ πέντε λεπτά πριν φύγει το ημίχρονο (0-1, 40ο λεπτό). Ο Σαπαρένκο με την συμπλήρωση μιας ώρας έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους Ουκρανούς που αγωνίστηκαν στο Βουκουρέστι (1-1, 60ο λεπτό). Χαμός μέσα σε πέντε λεπτά και άμεση απάντηση της Μπεσίκτας με τον Ομάρ Κόλεϊ να δίνει το προβάδισμα ξανά στους Τούρκους (1-2, 63ο λεπτό), όμως η Ντιναμό με τον Βολόσιν στο 65′ ισοφάρισε εκ νέου για το 2-2. Η Μπεσίκτας έφυγε με το «διπλό» χάρη στην χρυσή αλλαγή του Γιουνές, τον Καζάκο Ζαϊνουντίνοφ (2-3, 94ο λεπτό).

ΣΕΠΣΙ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 2-2

Προβάδισμα για τους Νορβηγούς με τον Καμερουνέζο, Φαρίς Μπουμπάμγκα (0-1, 19ο λεπτό). Ισοφάριση για τους Ρουμάνους με το πέναλτι του Αλίμι στο ξεκίνημα του ημιχρόνου (1-1, 47ο λεπτό), εκ νέου προβάδισμα για τη Μπόντο (1-2) με τον Πάτρικ Μπεργκ στο 69′ που άφησε και πάλι τη Λανς και το γαλλικό πρωτάθλημα επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με πέναλτι του Ματέι στο 81ο λεπτό (2-2)

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΤΣΕΛΙΕ 4-1

Πέρσι έβαλε 20 γκολ πρωτάθλημα Ισραήλ, ο δεινός σκόρερ Έραν Ζαχάβι άνοιξε το σκορ με πέναλτι (1-0, 22ο λεπτό). Ο Μπάιντε ισοφάρισε για την ομάδα του Ισπανού, άλλοτε ποδοσφαιριστή και του Ολυμπιακού, Ριέρα (1-1, 29ο λεπτό), όμως ο 36χρονος Ζαχάβι με νέο δικό του γκολ στο 51ο λεπτό έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Ο έμπειρος φορ ολοκλήρωσε μια βραδιά όνειρο με χατ τρικ στο 72ο λεπτό και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Ισραηλινούς (3-1). Το τελικό σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις ο 19χρονος Τούργεμαν που ήρθε από τον πάγκο (4-1). Η ομάδα από τη Σλοβενία τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Νέμανιτς.

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1-1

Ο Γάλλος διεθνής, Κόλο Μουανί, που απ’ ότι φαίνεται μένει στην Φρανκφούρτη, μετά το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, άνοιξε λογαριασμό και στην Ευρώπη μόλις στο 6ο λεπτό (0-1), όμως ένας άλλος Γάλλος που ήρθε από τον πάγκο για τους Βούλγαρους, ο Φαντιγκά ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις.

ΦΑΡΟΥΛ – ΕΛΣΙΝΚΙ 2-1

Οι Φινλανδοί προηγήθηκαν με τον Τοίβιο στο 50ο λεπτό (0-1) και ο Βραζιλιάνος Ριβαλντίνιο απάντησε μετά από 8 λεπτά για την ισοφάριση (1-1, 58ο λεπτό). Χρυσή αλλαγή ο Μιχάι Ποπέσκου, που ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε σημαντική νίκη για τους Ρουμάνους (2-1, 82ο λεπτό).

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-0

Η Ραπίντ που παρατάχτηκε στην πρωτεύουσα με έντεκα Αυστριακούς στην 11αδα, πήρε το προβάδισμα πρόκρισης με το πέναλτι του Μάρκο Γκρουλ (1-0, 34ο λεπτό).

Keywords
Τυχαία Θέματα