Παναθηναϊκός: Αγωνία για Διούδη και Αλεξανδόπουλο

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Διούδη και ΑλεξανδόπουλοosinteliΣάβ, 03/13/2021 - 10:38

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Σωκράτη Διούδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας τερματοφύλακας εγκατέλειψε το χθεσινό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη μέση και στον τετρακέφαλο, ενώ ο νεαρός χαφ είχε έντονους πόνους στο γόνατο. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν "καθαρές", ωστόσο η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι αμφίβολη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα και αν τα καταφέρουν χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις, τότε ο Λάζλο Μπόλονι θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά θέματα που έχει να διαχειριστεί ο Ρουμάνος προπονητής, καθώς εκτός παραμένουν οι Βέλεθ, Σαβιέρ, Μπεκ, Κουρμπέλης και Καμπετσής.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Σωκράτη Διούδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 10:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα