Παναγιωτόπουλος: «Ο Νικ ήταν παντού» (video)

Τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν για να έρθει η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στον ιταλικό βορρά, απένειμε ο βοηθός προπονητή, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος μιλώνταν στον απεσταλμένο της nova, Δημήτρη Καρύδα.

Αρχικώς μίλησε για την εκπληκτική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου:
«Ήταν πολύ σημαντικό να κατεβάσουμε το σκορ της Αρμάνι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο
ήμασταν κακοί. Κάναμε πολλά τακτικά λάθη. Δεν ήταν κακή η άμυνά μας. Κάναμε ατομικά λάθη. Στη συνέχεια μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Ξέραμε πως θα έρθει το παιχνίδι σε εμάς αν ακολουθούσαμε το πλάνο μας. Έτσι και έγινε».

Στη συνέχεια μίλησε για το πλάνο πάνω στον Μάικ Τζέιμς:
«Κερδίσαμε τακτικά το παιχνίδι. Έπρεπε να κουράσουμε τον Μάικ. Αλλά όχι τον Νίκ. Ήταν παντού σε όλο το χρόνο και το χώρο. Τον Μάικ τον κτυπήσαμε στην άμυνα. Ο Σον Κιλπάτρικ έχει παίξει εξαιρετική άμυνα πάνω του. Έκανε τρομερή δουλειά».

Για την αγωνιστικό άνοδο του Παναθηναϊκού στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου:
«Στην ομάδα υπάρχει ένα προπονητικό πλάνο που εκπονείται στην αρχή της περιόδου. Στο τέλος φαίνεται πως γίνεται κάτι καλά Πιστεύουμε στα παιδιά, στο κλαμπ, στον κόσμο που παντού μας δίνει βοήθεια. Δεν υπήρχε λόγος να μην το ξανακάνουμε».

Κλείνοντας, τόνισε: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η δουλειά. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα