Πάρτυ και ελπίδες για πλέι οφ! (video)

Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης παρέμεινε η Ζαλγκίρις μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στην αποκλεισμένη Νταρουσάφακα με 94-67. Τέταρτη διαδοχική νίκη για τους Λιθουανούς που θα παίξουν τα ''ρέστα'' τους στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της η Ζαλγκίρις και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Νταρουσάφακα να μπει στην διεκδίκηση της νίκης. Οι Τούρκοι έκαναν το...λάθος να περάσουν μπροστά με 4-11 τρέχοντας ένα σερί 7-0, όμως
η ομάδα του Σάρας απάντησε με δικό της σερί 12-0 για να κλείσει την περίοδο μπροστά με 4(22-18).

Η συνέχεια άνηκε στους Λιθουανούς που άρχισαν το δεκάλπετο με 13-0 και το 22-18 έγινε 35-18! Ο Ντέιβις έκανε ότι ήθελε κάτω από τα δύο καλάθια, ενώ οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους έβρισκαν το στόχο και από τα 6.75 έχοντας συνολικά 5/7. Η περίοδος έκελισε με επί μέρους σκορ 27-12 με τους Λιθουανούς να βάζουν γερές βάσεις για την νίκη.

Ίδιο έργο και στην επανάληψη με τον Γιασκεβίτσιους να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε πάρει στην αποστολή (έλειψαν Γιανκούνας,Μπιρούτις) και όλοι βρήκαν σκορ εκτός από τον Ουλέτσκας.

Το παιχνίδι είχε ξεκάθαρο διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία του λεπτά με την Ζαλγκίρις να προσφέρει όμορφες φάσεις στον κόσμο που για ακόμα μία φορά γέμισε την Ζαλγκίριο Αρένα. Οι Λιθουανοί θα ταξιδέψουν την ερχόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ για να πάιξει τα ρέστα της κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά πάει Μαδρίτη....

Ζαλγκίρις: Ντέιβις 13,Γούολκαπ 4,Βέστερμαν 3,Μιλάκνις 12,Καβαλιάουσκας 6,
Γκριγκόνις 11,Γουάιτ 11 ,Ουλάνοβας 6,Ουόλτερς 12, Τόμσον 12

Νταρουσάφακα: Οτζμιτζράκ 7,Μπαϊγκούλ 11,Κιντ 3,Κοσούτ 2,Σάβας 4,
Πέινερς,Ντάγκλας 6,Έβανς 14 (7/7 δίποντα),Έρικ 9,Ντίμπλερ 3
Keywords
Τυχαία Θέματα