Παναγιωτόπουλος: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports εξήγησε πως τη δεδομένη στιγμή μεγαλύτερη σημασία για τον Παναθηναϊκό έχουν οι νίκες, ενώ αναφέρθηκε και στον Μήτογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Πασκουάλ:

«Κρατάμε τη νίκη. Στην έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου φάγαμε εύκολα καλάθια και χάσαμε τον ρυθμό μας. Θεωρώ ότι χάσαμε την επιθετικότητα μας γιατί η Νταρουσάφακα μπήκε γρήγορα στο μπόνους των βολών. Με την άμυνα μας πήραμε το παιχνίδι γιατί έκλεισε στο τέλος.

Δεν
είμαστε ευχαριστημένοι με κάποια πράγματα. Στην περίοδο που βρισκόμαστε πρέπει να κερδίζει η ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Δεν ήταν εύκολα, αλλά ήταν αυτοσκοπός. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Αλλά κρατάμε τη νίκη.

Τα πάντα είναι αλληλένδετα. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι η αυτοπεποίθηση χρειάζεται νίκες. Έχουμε χάσει κάπως τη χημεία μας λόγω των προβλημάτων. Σήμερα μας έλειπαν δύο παιδιά. Το ζητούμε είναι η νίκη και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για τον Μήτογλου: «Ο Ντίνος γνωρίζουμε όλοι ότι μετά την περσινή χρονιά προσαρμογής θα είχε περισσότερο χώρο και χρόνο να παίξει. Είναι πρότυπο ο Ντίνος και πριν και μετά την προπόνηση. Θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε βέβαια ότι είναι η πρώτη του χρονιά που έχει ρόλο. Το θετικό είναι ότι είναι ταπεινός και θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά».
Keywords
Τυχαία Θέματα