Πάλμα: «Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση»

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα πάρει κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη, ενώ παράλληλα μίλησε και για το αν θα αγωνιστεί τελικά στο Cold Cup με την εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Αρχικά, ο Πάλμα δήλωσε στην «Diario El Pais»: «Μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του ΑΡΗ με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάνω στην Premier League.

Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φετινή του σεζόν με τους «κίτρινους»: «Όσο για τη φετινή σεζόν, προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν».

Τέλος, μίλησε και για το αν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο Gold Cup: «Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου για την απουσία μου από το Gold Cup. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί. Θα μιλήσω και με τον προπονητή μου, τον Ντιέγκο Βάσκες. Το κάναμε μια φορά, αλλά μόνο για το πώς τα πήγαινα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπαίνω και τα σέβομαι. Με τον Ντιέγκο, απλώς σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα