Αλτμάιερ: “Θα το θυμόμαστε αυτό το ματς για πολύ καιρό” (vid)

11:22 2/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, και ο Γιανίκ Σίνερ αποχαιρετά από νωρίς το Παρίσι, καθώς ηττήθηκε από τον Ντάνιελ Αλτμάιερ με 6-7(0), 7-6(7), 1-6, 7-6(4), 7-5, στο καλύτερο ματς του φετινού Roland Garros μέχρι τώρα.

Ο 24χρονος Γερμανός χρειάστηκε να σβήσει 5 set-points στο 2ο set, αλλά και 2 match-points στο 4ο, για να πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη μέχρι σήμερα στην καριέρα του, και παράλληλα να εξασφαλίσει την παρουσία

του στους “32” του 2ου Major της χρονιάς.

Στην on court συνέντευξή του, ο No79 του κόσμου ήταν βαθιά συγκινημένος μετά από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να πετύχει αυτή την ιστορική νίκη, κόντρα σε παίκτη της  ελίτ του παγκοσμίου τένις, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικός ήταν ο κάθε πόντος στην αναμέτρηση.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική δουλειά που κάνει η ομάδα του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε τη νίκη αυτή ως αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.

“Παίζοντας κάθε πόντο που μπορείς με την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, αυτό είναι που σε κρατά στην πραγματικότητα. Απλώς το σκεφτόμουν και ο ανταγωνισμός τα λέει όλα.

Είχαμε ιστορικούς αγώνες με τόσους πολλούς πόντους… Δεν ξέρω αν μπορείτε να το αποκαλέσετε αυτό ως “ιστορικό” ματς, αλλά νομίζω ότι ήταν σίγουρα ένας αγώνας που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό”.

“Τους τελευταίους μήνες, εγώ και η ομάδα μου καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, όλοι μαζί. Μπορώ να πω σε όλους, ότι μπορεί να φαινόμαστε εμείς έξω στο κορτ (εννοώντας οι παίκτες), ωστόσο πίσω μας έχουμε τη στήριξη μιας δυνατής ομάδας.  Γι’ αυτό το λόγο, η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας”.

An unwavering love for tennis.@daniel_altmaier says thank you to the fans #RolandGarros pic.twitter.com/7YgXz8Mtpt

Roland-Garros (@rolandgarros) June 1, 2023

The post Αλτμάιερ: “Θα το θυμόμαστε αυτό το ματς για πολύ καιρό” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα