Πάει μόνο για ελεύθερο η ΑΕΚ

"Δεν θα κάνουμε την παραμικρή μεταγραφή μόνο για πούμε ότι κάναμε", έλεγαν τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η οποιαδήποτε υπόθεση. Ακόμα και σήμερα οι Κιτρινόμαυροι ήταν σε διαρκείς επαφές με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν εγκριθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν. Μια απ' αυτές μάλιστα ήταν του Ραντόγια, δίχως όμως να υπάρχει ευτυχή κατάληξη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει
ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας αποτελεί (με τα τωρινά δεδομένα) την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, εκτός αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση ελεύθερου παίκτη. Σ' αυτό το ενδεχόμενο είναι δεδομένο ότι οι Κιτρινόμαυροι θα διαφοροποιήσουν τα πλάνα τους και θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τονίζουν όμως ότι για να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να αφορά σε ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Απαραίτητη διευκρίνηση που πρέπει να γίνει είναι ότι τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει ως τη Δευτέρα (3/9), αφού τη συγκεκριμένη μέρα οι άνθρωποι της ομάδας υποχρεούνται να δηλώσουν στην Ουέφα τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα ανοιχτά ακόμα με Κονέ, αλλά...

Το θέμα του Παναγιώτη Κονέ επανήλθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που ο Έλληνας άσος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής του στην Ένωση. Επαφή υπήρξε, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το θέμα του Κονέ παραμένει βέβαια ανοιχτό, αφού ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα. Το novasports.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα