Πάει για μεγάλη μεταγραφή ο Άρης

Οι πληροφορίες λένε ό,τι ο Θόδωρος Καρυπίδης κάνει την προσπάθεια για την μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού.
Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά η προσπάθεια γίνεται.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θέλει να δώσει επιπλέον κίνητρο στον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα και για τον λόγο αυτό κινείται με συντονισμένες προσπάθειες για να εξασφαλίσει το «ναι» ενός ποδοσφαιριστή που εφόσον τελικά ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» θα προκαλέσει αίσθηση.
Ο στόχος είναι εντοπισμένος και έχοντας πάρει μάλιστα το πράσινο
φως από τον Πάκο Ερέρα, οι πρώτες επαφές έγιναν.

Τα προβλήματα που υπάρχουν στην παρούσα φάση είναι δύο αλλά αρκετά σημαντικά.

Πρώτο και μεγαλύτερο το οικονομικό. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι σημαντική και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πείσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει.

Αυτό που «φρενάρει» προς το παρόν τον κ. Καρυπίδη είναι ό,τι οι εξασφαλισμένοι πόροι δεν είναι αρκετοί για να καλύψουν το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής. Οι προσπάθειες που καταβάλονται είναι προς αυτή την κατεύθυνση καθώς εκτός από την συμφωνία με τον Τομ Παπαδόπουλο, υπάρχουν στα σκαριά κάποιες ακόμη που θα δώσουν σημαντικές ανάσες στα ταμεία. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν αποκλείεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ανακοινωθούν.

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό πρόβλημα, είναι η γενικότερα χαμηλή εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Είναι δύσκολο να πειστεί ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνηθίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο να αλλάξει χώρα και να πάει κάπου όπου τα προβλήματα ξεπηδούν σα «λερναία ‘Υδρα.

Παρ΄ όλα αυτά υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ό,τι όλα θα πάνε καλά και τελικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση που εφόσον τελικά η προσπάθεια στεφθεί από επιτυχία, θα εκτινάξει στα ύψη το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η εναλλακτική λύση όπου τόσο ο Πάκο Ερέρα όσο και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα ενεργοποιήσουν εφόσον χαλάσει αυτό που έχουν τώρα στο μυαλό τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα