Το Spider-Man του PS4 μετατρέπεται σε Canon για την Marvel Comics

Το Spidergeddon #0 έρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου.

Το παιχνίδι Spider-Man PS4 της Insomniac θα γίνει σύντομα canon της Marvel Comics χάρη στο επερχόμενο Spidergeddon event.

To Polygon αναφέρει ότι ο Peter Parker από το επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι θα εμφανιστεί στο κόμικ μαζί με το λευκό του spider-emblem. Το Spidergeddon θα περιλαμβάνει δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις του υπερήρωα Marvel,

όπως ο Spider-Gwen και ο Miles Morales.

Η ιστορία θα ακολουθήσει όλους αυτούς τους υπερήρωες που συνεργάζονται για να πολεμήσουν έναν μυστηριώδη εχθρό. Το Spidergeddon θα λάβει χώρα μετά τα γεγονότα του Spider-Man PS4, αλλά δεν θα περιλαμβάνει σημαντικά spoilers από το παιχνίδι.

"Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τεράστια spoilers για όσους μπορούν να διαβάσουν το κόμικ πριν τελειώσουν το παιχνίδι", δήλωσε ο Gage.

Το Spidergeddon # 0 θα γραφτεί από έναν από τους συγγραφείς πίσω από το Spider-Man PS4, Christos Gage, με την τέχνη του Clayton Crain (Ghost Rider, Carnage). Θα υπάρξουν επίσης μερικές παραλλαγές από καλλιτέχνες της Insomniac Games, εμπνευσμένες από τα κλασικά Amazing Spider-Man εξώφυλλα.

Το Spidergeddon # 0 θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ το Spider-Man PS4 θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Marvel's Spider-Man Show Floor Demo - E3 2018Περιμένοντας την Ε3 2018 - Spider-ManH στολή του Spidey από το Avengers: Infinity War διαθέσιμη στο παιχνίδι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα