E3 2018: Η Microsoft δεν έχει σχέδια για VR και MR στο Xbox

Πάει και αυτό το όνειρο.

Η εικονική πραγματικότητα (VR) καθώς και η μικτή πραγματικότητα (MR) βρέθηκαν στο πίσω κάθισμα της E3 2018, με τους τρεις μεγάλους κατασκευαστές κονσολών να επικεντρώνονται στα παραδοσιακά παιχνίδια. Κι ενώ η Sony εξακολουθεί να υποστηρίζει τα ακουστικά PSVR στο PlayStation 4, η Microsoft προφανώς δεν ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει ένα ανταγωνιστικό

ακουστικό για το Xbox.

"Δεν διαθέτουμε ειδικά σχέδια για τις κονσόλες Xbox στην εικονική πραγματικότητα ή στην μικτή πραγματικότητα", δήλωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Microsoft Mike Nichols στο GI.biz. "Η πρόβλεψή μας για αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι ότι ο Η / Υ είναι ίσως η καλύτερη πλατφόρμα για τον τομέα αυτό. Ως ανοικτή πλατφόρμα, είναι πιο δυνατή και γρήγορη στα Interations. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που ασχολούνται με κάποιο από αυτά ή και τα δύο συνδυαστικά.

"Προφανώς στα τηλέφωνα, το AR είναι επίσης ένα καλό σενάριο που πρόκειται να αναπτυχθεί, αλλά όσο σχετίζεται με το Xbox, δεν θα δούμε κάτι νεότερο. Η εστίασή μας είναι κυρίως στις εμπειρίες που θα παίζετε στην τηλεόρασή σας και τελικά θα θέλαμε να κάνουμε αυτές τις εμπειρίες μεγαλύτερες και καλύτερες".

Η αναφορά του Nichols στις "κονσόλες του Xbox" θα μπορούσε φυσικά να αφορά το Xbox One S και το Xbox One X, αλλά θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στις μελλοντικές κονσόλες της Microsoft. Σε αυτό το πλαίσιο, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του gaming στο Xbox, Phil Spencer, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της E3 ότι η Microsoft είναι "βαθιά απασχολημένη με τις επόμενες κονσόλες Xbox, με στόχο να δώσουν στο κοινό την απόλυτη εμπειρία gaming για άλλη μια φορά.

Το υλικό Xbox της επόμενης γενιάς φημολογείται ότι θα έχει κωδικό όνομα Scarlet και φέρεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2020.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!Read more on [SITE_NAME]Μετατρέψτε το Xbox One X σας σε OG XboxΗ Xbox προσλαμβάνει το πρώην αφεντικό του Tomb RaiderTo ανοιξιάτικο update του Xbox One φέρνει υποστήριξη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα