ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Μ. Γκαγκάτσης “Σε καμία άλλη περίπτωση δε θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη”

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των μελών της Super League υπό τον Υπουργό Προσταστίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο για την ομαλή διεξαγωγή των Play Off χαιρετίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες και – φυσικά – από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν – όμως – “αστερίσκο”.

Την ομάδα του “Δικεφάλου” εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης,

που – μεταξύ άλλων – επισήμανε ότι εντός γηπέδων στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπήρξαν κρούσματα βίας και πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια να διατηρηθεί το συγκεκριμένο δεδομένο ως έχει και στα ματς που ακολουθούν. Πρόσθεσε δε πως παρουσία μεγάλης ποσότητας φιλάθλων σε εκτός έδρας ματς υπήρξε μόνον στον Βόλο, όπου κι εκεί δε σημειώθηκε το παραμικρό.

Ωστόσο, στο τέλος της τοποθέτησής του διευκρίνισε τα εξής: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία κι η ανταπόκριση στην πρόσκλησή του ήταν θετική για να συνδράμουμε προς την ίδια κατεύθυνση. Ωστόσο σε καμία άλλη περίπτωση δε θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους υιούς του Ιβάν Σαββίδη, με τη διασπορά προσωπικών τους δεδομένων.
Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε τη θέση μας, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία“.

Keywords
Τυχαία Θέματα