Στόχος του Ναδάλ η επιστροφή στο Μόντε Κάρλο

Ο Ράφαελ Ναδάλ σχεδιάζει να επιστρέψει στη δράση στο Masters του Μόντε Κάρλο σύμφωνα με τον διευθυντή της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός δεν έχει αγωνιστεί μετά την ήττα του στο δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ σε ένα ματς που αποχώρησε με τραυματισμό στο γοφό. Στο τέλος του Φεβρουαρίου ο Ναδάλ επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ακόμα ένα μήνα με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το Sunshine Swing σε Indian Wells

και Miami Masters.

Ο Ναδάλ θα μείνει εκτός δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη για πρώτη φορά αυτό το μήνα ωστόσο μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή του στις 8 Απριλίου στο Μόντε Κάρλο στην σεζόν των χωμάτινων courts. “Ο Ράφα ήταν ο πρώτος παίκτης που έχει καταγραφεί”, είπε ο Νταβίντ Μασί, επικεφαλής της διοργάνωσης. “Θέλει πραγματικά να παίξει στο Masters του Μόντε Κάρλο και δίνει στον εαυτό του κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για να πάρει μέρος σε μία διοργάνωση που αγαπά τόσο πολύ”.

Ο 36χρονος τενίστας επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα ανεβάζοντας και ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος έχει το ρεκόρ κατακτήσεων του συγκεκριμένου τίτλου με 11 επιτυχίες και φυσικά ο μεγάλος του στόχος θα είναι το 23ο Grand Slam στην καριέρα του, στο γαλλικό όπεν που αρχίζει στις 28 Μαϊου.

The post Στόχος του Ναδάλ η επιστροφή στο Μόντε Κάρλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα