Άρης: Η επετειακή φανέλα που παραπέμπει στο 1914 (pic)

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Άρης επαναφέροντας για τους φίλους της ομάδας την πρώτη φανέλα που φόρεσαν επίσημα οι ποδοσφαιριστές της το 1914.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “: 109 ΧΡΟΝΙΑ ιστορίας μετράει φέτος η ομάδα μας από την ίδρυσή της! Τιμητικά, λοιπόν, επαναφέραμε την πρώτη επίσημα καταγεγραμμένη φανέλα στην ιστορία του ΑΡΗ, που φορούσαν οι αθλητές το 1914-1915.Μια φανέλα, που φέρει το καλλιγραφικό Α στο στήθος, το πρώτο

επίσημο λογότυπο της ομάδας μας.Αυτή αποτέλεσε το πρώτο βήμα σ’ ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, τον ιδρώτα, τον μόχθο, τους πανηγυρισμούς και τους θριάμβους! Η “ARIS FC επετειακή φανέλα 109 χρόνων (LIMITED EDITION)” θα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για προ-πληρωμένες αγορές αποκλειστικά μέσω e-shop, ενώ είναι περιορισμένης έκδοσης, καθώς τα κομμάτια που θα λανσαριστούν ανέρχονται στα 109 αριθμημένα! Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά της επετειακής φανέλας μπορείτε να μπείτε: Στο e-shop: https://bit.ly/3mO7kmm…η καρδιά με πηγαίνει εμένα!!!

#ARISFC#Official#109years#ARISFAMILY“.

Keywords
Τυχαία Θέματα