Ουγγαρία – Ελλάδα 1-0 (φιλικό): Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι “Γαλανόλευκες”

Μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου ήταν αρκετή για να ηττηθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το αντίστοιχο της Ουγγαρίας με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Βουδαπέστη.

Οι “Γαλανόλευκες” παίκτριες του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη είχαν εξαιρετική παρουσία στο μεσοαμυντικό κομμάτι και κέρδισαν τις εντυπώσεις στο φιλικό ματς με την πιο ισχυρή Ουγγαρία (νο. 42

στην παγκόσμια κατάταξη), κοίταξαν στα μάτια της Μαγυάρες και προβλημάτισαν αρκετές φορές τις γηπεδούχες, ωστόσο στο 70ο λεπτό ένα κενό στην “γαλανόλευκη” άμυνα έφερε το γκολ για τις οικοδέσποινες.

Μετά από εκτέλεση φάουλ, η Λίλα Τουράνι ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στο 76ο λεπτό η Σαρρή υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ και ενώ έβγαινε τετ α τετ με την τερματοφύλακα της Ουγγαρίας, ενώ η καλύτερη στιγμή της “Γαλανόλευκης” ήταν ένα διαγώνιο σουτ της κορυφαίας Σπυριδωνίδου.

Ουγγαρία (Κρατς): Μπίρο, Φενιβέσι, Καγιάν, Σούλε, Πάπαϊ, Βίντα, Τσέλερ, Τουράνι, Ζάγορ, Νέμεθ, Παλάκοβιτς

Ελλάδα (Κατηκαρίδης) : Γιαννακούλη, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Καραπέτσα, Χαμαλίδου, Μωραΐτου, Χαλατσογιάννη, Κόγγουλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Δοϊρανλή, Παλαμά, Πούλιου και Πίτσιου.

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου στο φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στην Ουγγαρία είναι η Βοσνία και Ερζεγοβίνη (15/07).

Keywords
Τυχαία Θέματα