Μποζίκας: «Το NBA παρακολουθεί τον Ολυμπιακό και τον σέβεται» (video)

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα ενισχύει το προπονητικό τιμ των Ατλάντα Χοκς αυτή την περίοδο στο Summer League και αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να πραγματοποιήσει μία παρουσίαση για το τρόπο που αγωνίστηκε φέτος ο Ολυμπιακός, ενώ πρόσθεσε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επαφές με όλες τις ομάδες του ΝΒΑ.

«Είναι σημαντική η σχέση που έχουμε με τις ομάδες του NBA. Στο Summer League γνωρίσουμε τον τρόπο που δουλεύουν. Στο format που έχουμε εμείς τα τελευταία χρονιά, εκείνοι έχουν μεγάλη εμπειρία, πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, να ανταλλάξουμε απόψεις για τους δύο κόσμους. Φέτος έχω την ευκαιρία να είμαι στο σταφ των Χοκς με τον κόουτς Σνάιντερ, έχει τεράστιο σεβασμό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχω εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που με δέχτηκαν και τον σεβασμό που έχουν στον Ολυμπιακό όλες οι ομάδες του NBA.

Mου ζήτησαν να κάνω μία παρουσίαση για τον τρόπο που αγωνίστηκε φέτος ο Ολυμπιακός. Είναι τεράστια εμπειρία και ικανοποίηση για τη δουλειά που κάναμε φέτος. Το Summer League είναι ένα μεγάλο event, βρίσκονται όλες οι ομάδες του NBA, όποιος μου μιλάει έχει ένα μεγάλο σεβασμό για τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση η αναγνωρισιμότητα της ομάδας για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε φέτος. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επαφές με τις ομάδες του NBA και ανταλλάζουμε απόψεις και πληροφορίες για παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που τα τελευταία έξι χρόνια έχει στείλει πέντε παίκτες στο NBA. Όπως καταλαβαίνουμε το NBA μας παρακολουθεί και μας σέβεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα