Ουαλία – Αρμενία 2-4: Πάρτι Αρμένικο στο Κάρντιφ

Στο Κάρντιφ η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ δεν κατόρθωσε να πετύχει την δεύτερη διαδοχική της νίκη μετά τη Λετονία (28/3, 1-0) και υπέστη βαριά ήττα από την καταπληκτική Αρμενία που σημείωσε την πρώτη της νίκη. Η Ουαλία έχασε για πρώτη φορά στην έδρα της σε προκριματικά Euro μετά από 12 χρόνια και 12 παιχνίδια (9 νίκες και 3 ισοπαλίες).

Η Ουαλία άνοιξε το σκορ με τον Ντάνιελ Τζέιμς να παίρνει ωραία πάσα από τον Μπρέναν Τζόνσον και να στέλνει ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι την μπάλα στα δίχτυα (1-0, 10ο λεπτό). Η Αρμενία

απάντησε και πέτυχε την ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά. Ο Ζελαραγιάν με εξαιρετικό βολέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε (1-1, 19ο λεπτό) και ο Ράνος μόλις στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Εθνική Αρμενίας διαμόρφωσε με κεφαλιά το σκορ του ημιχρόνου (1-2, 30ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο από το 66ο λεπτό και ύστερα έγινε χαμός. Η Αρμενία σκοράρει με τον Ράνος να βάζει δεύτερο προσωπικό γκολ (1-3, 66ο λεπτό), ο Χάρι Γουίλσον μειώνει και ξαναβάζει την Ουαλία στο ματς (2-3, 72ο λεπτό), όμως ο Ζελαραγιάν και αυτός με δεύτερο γκολ ανεβάζει το δείκτη του σκορ (2-4, 75ο λεπτό) και καθαρίζει το ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα