Σαν Μαρίνο-Καζακστάν 0-3: Εύκολη νίκη στην Πάρμα

Το Καζακστάν προερχόταν από μια σπουδαία νίκη επί της Δανίας (3-2 με ανατροπή από 0-2) την προηγούμενη αγωνιστική και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στο Σαν Μαρίνο. Τα κατάφερε και πηγαίνει τώρα να παίξει εκτός έδρας με τη Β.Ιρλανδία έχοντας δύο νίκες και μία ήττα στα τρία παιχνίδια στο 8ο Ομιλο. 

Το παιχνίδι έγινε στο “Ενιο Ταρντίνι”, στην Πάρμα λόγω εργασιών στο “Σαν Μαρίνο Στάντιουμ” με αρκετούς Καζάκους να είναι στις κερκίδες και στο τέλος να χειροκροτούν την Εθνική τους ομάδα.

Στο πρώτο μέρος, υπήρχε ισορροπία. Μπορεί το Καζακστάν να είχε την κατοχή

αλλά το Σαν Μαρίνο κατάφερνε να κρατάει μακριά από την εστία του, τους κινδύνους. Το Σαν Μαρίνο μάλιστα είχε και δοκάρι στο 20’ όταν ο Μπεράρντι έκανε τη σέντρα, ο Μαρόκχιν στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. 

Το Καζακστάν βρήκε γκολ στο 37’. Ο Μπατιστίνι δεν έδιωξε την μπάλα και ο Βορογκόφσκι έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου καθώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Σάτσκι, ο τερματοφύλακας του Καζακστάν απέκρουσε το ωραίο γυριστό του Μπεράρντι. 

Στο β’ μέρος, το Καζακστάν είχε πιο εύκολο έργο.

Το Σαν Μαρίνο έδειξε να χάνει αρκετή από την ενέργεια που είχε στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο και αυτό δεν είχε πολλές φάσεις αλλά ήταν όλες για το Καζακστάν. Στο 49’ ο Γκάμπισεφ είχε δοκάρι.

Στο 60’ το Καζακστάν κέρδισε πέναλτι. Ο Παπαπέτρου, μετά από έλεγχο της φάσης και από τον Ευαγγέλου που ήταν VAR, είδε τη φάση στο μόνιτορ και έδωσε πέναλτι καθώς η μπάλα από τη σέτρα του Σαμορόντοφ βρήκε στο χέρι του Φάμπρι. Στο 64’ ο Ταγκιμπέργκεν έκανε το 0-2.

Στις καθυστερήσεις, στο 90’+5’ ο Ζαϊνουντίνοφ έκανε το τελικό 0-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα