Άρης: Προετοιμασίας συνέχεια με το βλέμμα στις προσθαφαιρέσεις!

Σε φόντο… μεταγραφικό συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Άρη εν όψει της έναρξης της σεζόν 2023-2024. Οι “κίτρινοι” μπήκαν σήμερα (16/6) για δεύτερη μέρα στο γήπεδο, όμως, το μεγάλο ενδιαφέρον των ημερών είναι οι αναμενόμενες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ο Μπράιαν Νταμπό είναι σε ανοικτή γραμμή με την κυπριακή Ομόνοια. Δεν είναι απίθανο να λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη και να αναχωρήσει για τη Μεγαλόνησο εντός των προσεχών ημερών. Την ίδια στιγμή, ο Λούκας Ρουπ περιμένει από μέρα σε μέρα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την “κίτρινη” ΠΑΕ

και να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σε ό,τι αφορά στους τρεις νεομεταγραφέντες, που προανήγγειλε χθες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, με δημόσια δήλωσή του, αυτοί αναμένονται εντός των προσεχών ημερών. Δεν υπήρξε κάποια οριστική εξέλιξη εντός της σημερινής ημέρας, οπότε η αναμονή και η αγωνία συνεχίζονται.

Σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε:

“Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο, τεχνική και αερόβιο παιχνίδι, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής.

Ο Ματέο Γκαρσία, που ενσωματώθηκε με την ομάδα, συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση.

Αύριο, Σάββατο, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (διπλή προπόνηση), ενώ την Κυριακή (18/06) η προπόνηση θα είναι πρωινή στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

Keywords
Τυχαία Θέματα