Όταν ο Παππάς νίκησε τον Γιάννη! (video)

Μία...παλιά ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Νίκο Παππά θυμήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του στο Fox Sports.

Ο Greek Freak ρωτήθηκε για το αν υπήρξε κάποιος παίκτης στο παρελθόν που τον «είχε» σε «μονό» και ο Έλληνας διεθνής γύρισε στο παρελθόν και τα εφηβικά του χρόνια, όταν αντιμετώπισε τον Νίκο Παππά και έχασε με 33-0!

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας
τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19. Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω. Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία θηρίου. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.
Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε».

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ...απάντησε μέσω Instagram στον Greek Freak λέγοντας: «Ανοίχτε τα ματάκια σας εκεί στο ΝΒΑ και κάντε λίγο χώρο στο salary cap, δώστε τη μπαλίτσα και παραγγείλτε το μιλκσέικ σας. Γιαννάρα αν δεν τα καταφέρνεις μόνος, φέρε τον ΛεΜπρόν και ελάτε το καλοκαιράκι στην Κυπριάδου. Εγώ με Ταταρούνη κι οι δυο σας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ανοιχτε τα ματακια σας εκει στα εν μπι έι και καντε λιγο χωρο στο σαλαρυ καπ,δωστε τη μπαλιτσα και παραγγειλτε το μιλκσευκ σας!Γιανναρα αν δεν τα καταφερνεις μονος,φερε τον Λεμπρον κ ελατε το καλοκαιρακι στη κυπριαδου.Εγω με @tata_ftw κι οι δυο σας.Με στοιχημα παντα.#οταν_εκλαψε_ο_mvp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia) στις 21 Φεβ, 2019 στις 3:14 μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα