Χάτσκεβιτς: "Σπουδαία εμφάνιση από τον Μπόικο"

Ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς, προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, στη Συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον αγώνα και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στάθηκε στην απόδοση του τερματοφύλακα της ομάδας του, Μπόικο, ενώ κρατά μόνο το γκολ του Σολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά αν και στο β' μέρος άλλαξαν
τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Ήταν πολύ καλός ο Μπόικο και η άμυνα. Κρατάμε όμως το γκολ του Σολ και την καλή του εικόνα και ότι περάσαμε».

Για το γκολ του Σολ:

«Πραγματικά εάν αναλύσετε το προηγούμενο ματς θα δείτε πως είναι χαρακτηριστικό μας να σκοράρουμε από τα πλάγια. Περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα το είχε μελετήσει αλλά μας βγήκε αυτό».

Για την καλή φυσική κατάσταση της Ντιναμό:

«Πράγματι στο β' μέρος η ομάδα δεν ήταν τόσο δυναμική όπως στο πρώτο. Είμαι ευχαριστημένος όμως από το παιχνίδι μας. Δεν οφείλεται στην κούραση αλλά οφείλεται στην ψυχολογία».

Για το εάν η φετινή ομάδα είναι πιο καλή σε σχέση με την περσινή:

«Πέρυσι είχαμε πιο μεγάλη πείρα. Φέτος έχουμε περισσότερη ενέργεια, ταλέντο και νέα παιδιά. Κατά την γνώμη μου δεν μετράει αυτό».

Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στον σκόρερ της ομάδα του τον Σολ:

«Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις για μπροστά. Γενικά η Ντιναμό είχε μεγάλους επιθετικούς. Ο Σολ πρέπει να γράψει την δική του ιστορία».
Keywords
Τυχαία Θέματα