Οσασούνα-Ατλέτικο Μ. 1-3: Ασταμάτητος ο Ζοάο Φέλιξ (vid)

Οσασούνα-Ατλέτικο Μ. 1-3: Ασταμάτητος ο Ζοάο Φέλιξ (vid)gvasilioΣάβ, 10/31/2020 - 22:45

Tην αήττητη πορεία της στην Primera Division συνέχισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πέρασε νικηφόρα από την Παμπλόνα, επικρατώντας 3-1 της Οσασούνα. 

Πρωταγωνιστής των «ροχιμπλάνκος» σ’ ένα ακόμα ματς ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος μετά τα δύο γκολ που έβαλε

στο 3-2 επί της Ζάλτσμπουργκ πρόσθεσε άλλα δύο τέρματα στο ενεργητικό του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός σκόραρε από το σημείο του πέναλτι δύο λεπτά πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 69’ μετά την ασίστ του Κορέα σημείωσε το 0-2.

Η Οσασούνα επέστρεψε στο ματς στο 80’ με γκολ του Βόσνιου, Άντε Μπούντιμιρ, όμως η Ατλέτικο σφράγισε τη νίκη της στο 88’ με τον Λούκας Τορέιρα. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός χαφ πέρασε στο ματς στο 85ο λεπτό αντικαθιστώντας τον σκόρερ, Ζοάο Φέλιξ.

Με τη νίκη αυτή η Ατλέτικο έφτασε τους 14 βαθμούς και με ματς λιγότερο απέχει 2 πόντους από την κορυφή, ενώ η Οσασούνα είναι στην 9η θέση με 10 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές. 
 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Osasuna - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Tην αήττητη πορεία της στην Primera Division συνέχισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πέρασε νικηφόρα από την Παμπλόνα, επικρατώντας 3-1 της Οσασούνα.  Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 22:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα