Γαβριήλ: "Πλασματική η διαφορά, μας αδικεί το σκορ" (vid)

Γαβριήλ: "Πλασματική η διαφορά, μας αδικεί το σκορ" (vid)ckaouΣάβ, 10/31/2020 - 22:28

Ο προπονητής της Λάρισας Λίνος Γαβριήλ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και έθεσε ως επόμενο ζητούμενο της Λάρισας την διάρκεια. 

Ο κόουτς των Λαρισαίων είπε μεταξύ άλλων: 
"Ήταν δύσκολη εβδομάδα για μας και ψυχολογικά με το κρούσμα του κορωνοϊού και στο κομμάτι της προπόνησης που σταματήσαμε λόγω απομόνωσης και προπονηθήκαμε μόνο Τρίτη και Παρασκευή. Όταν

συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει διάρκεια, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, με τη λογική ότι θέλουμε φέτος να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, όπως δείξαμε και με τον Παναθηναϊκό. Ήταν αδύνατον να έχουμε διάρκεια. 

Τα παιδιά πάλεψαν, το παιχνίδι τρία λεπτά πριν τη λήξη ήταν στους 6-7 πόντους αν δεν κάνω λάθος. Μετά παραδοθήκαμε. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε στη διάρκεια και τις αποφάσεις μας. Έχω κάποιες απαιτήσεις από τα παιδιά γιατί θέλω να είμαστε σκληροί ως το τέλος. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στη σκληράδα μας. Θεωρώ ότι το σκορ είναι πλασματικό και μας αδικεί, αλλά η δική μας χαλάρωση έφερε το άνοιγμα του σκορ". 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Λάρισα - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής της Λάρισας Λίνος Γαβριήλ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και έθεσε ως επόμενο ζητούμενο της Λάρισας την διάρκεια. 

Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 22:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα