Οριέ: «Με φοβήθηκαν στην Μπαρτσελόνα»

Η κατά καιρούς μεταχείρισή του από τον γαλλικό Τύπο έχει κάνει ζημιά στη φήμη του Σερζ Οριέ, αφού, όπως υποστήριξε ο ίδιος τα όσα έχουν γραφτεί του στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε μία δύσκολη περίοδο στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον τιμώρησε για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του και τον ανάγκασε να προπονείται με τους αναπληρωματικούς.

Αιτία ήταν τα προσβλητικά σχόλια που είχε χρησιμοποιήσει
για τους συμπαίκτες του και τον τότε προπονητή Λοράν Μπλαν. Επίσης, είχε καταδικαστεί σε δίμηνη φυλάκιση για επίθεση σε αστυνομικό έξω από κλαμπ του Παρισιού.

«Νομίζω ότι η φήμη μου έκανε τέσσερις ή πέντε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους να με φοβηθούν», υποστήριξε, μιλώντας στο Canal+.

«Διαπραγματευόμουν με την Μπαρτσελόνα και είχαμε προχωρήσει πολύ. Η διοίκησή της όμως δεν ήταν σίγουρη για το αν η απόκτησή μου θα άλλαζε τις ισορροπίες. Τελικά, πήγα στην Τότεναμ, η οποία αποδείχθηκε η σωστή επιλογή. Επρεπε να φύγω από τη Γαλλία, αφού δεν ένιωθα άνετα με τον Τύπο εκεί», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα