Χριστούγεννα στην κορυφή

Μόλις ένα τρίποντο χωρίζει τον Ολυμπιακό από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «καθαρίσει» στον 1ο γύρο με τα ντέρμπι, αλλά και τους αγώνες με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο.

Αντιθέτως, οι αντίπαλοί τους στο δρόμο προς τον τίτλο θα διασταυρωθούν έως το τέλος της χρονιάς. Δεδομένα τα οποία δικαιολογούν την πίστη των «Πειραιωτών» για ανατροπή –προς όφελός τους- του σκηνικού στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ασφαλώς και δεν υπάρχει εύκολο ματς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όμως,
η αγωνιστική άνοδος στα ματς με την Μπαρτσελόνα και τον Πλατανιά, έχει γεμίσει με αισιοδοξία, άπαντες στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Τάκης Λεμονής «άνοιξε» το rotation, σε μία προσπάθεια να έχει σε εγρήγορση το σύνολο των παικτών του. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα χρειαστεί τους περισσότερους εξ’ αυτών, αφού σε διάστημα ενός μήνα και έως την επόμενη διακοπή για τα Χριστούγεννα, η ομάδα του Πειραιά θα δώσει οκτώ αγώνες.

Συγκεκριμένα, από τις 18 του μηνός έως και τις 17 Δεκεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Λεβαδειακό (18/11), τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (22/11), τον ΑΟΚ (26/11), τον Κισσαμικό (στις 28/11 για το κύπελλο), τον Απόλλωνα Σμύρνης (2/12), τη Γιουβέντους (5/12), τον Παναιτωλικό (9/12) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/12). Αν στο πρωτάθλημα πορευτεί με τρίποντα και συγκεντρώσει 15 βαθμούς, τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Keywords
Τυχαία Θέματα