Οργή από τους φίλους της Γιούβε για Κόντε!

Οπαδοί της Γιουβέντους ξεκίνησαν διαδικτυακή καμπάνια για να αφαιρεθεί το αστέρι με το όνομα του Αντόνιο Κόντε από το γήπεδο της ομάδας!

Ο παλιός αρχηγός αλλά και πρώην προπονητής των «μπιανκονέρι» ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, κάτι που εξόργισε τους «τιφόζι» της παλιάς του ομάδας.

Έτσι, μία ομάδα φιλάθλων ζητά υπογραφές μέσω της ιστοσελίδας change.org, για να αφαιρεθεί η τιμητική αναφορά στο όνομά του από το γήπεδο, καθώς θεωρούν συνυπεύθυνη την Ίντερ για αφαιρέσεις πρωταθλημάτων από τη Γιούβε λόγω του Calciopoli.

«Ο Κόντε δεν είναι απλά ένας παλιός παίκτης και προπονητής της Γιουβέντους που ως επαγγελματίας πάει σε άλλη ομάδα. Πολλοί το έχουν κάνει αυτό στο παρελθόν. Εδώ έχουμε ένα άτομο που πηγαίνει σε μία ομάδα, όπου βρίσκονται ακόμα άτομα όπως ο Χαβιέρ Ζανέτι, που δεν έχουν κρύψει ποτέ την άποψή τους για τη Γιούβε και έκλεψαν πρωταθλήματα από την ίδια Γιουβέντους στην οποία ο Κόντε έπαιζε και ήταν πρωταγωνιστής», αναφέρει η καμπάνια, για την οποία έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 8.000 υπογραφές!
Keywords
Τυχαία Θέματα