Ολυμπιακός: Τον τρομάζει το sold out της Μακάμπι;

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Ισραήλ για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα (20/07, 20.00, MC LIVE Novasports.gr) για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Οι Πειραιώτες θα προσπάθήσουν ν’ αποσπάσουν

ένα θετικό αποτέλεσμα για να θέσουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, όπου περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού. Το ματς απέναντι στη Μακάμπι θα διεξαχθεί στο “Σαμί Οφέρ” και όπως ανακοίνωσε μέσω social media ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, δεν θα πέφτει καρφίτσα στο συγκεκριμένο ματς. Αυτό σημαίνει πως λίγοι παραπάνω από 30.000 φίλοι της Μακάμπι και ορισμένοι του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, καθώς πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζεται στην εμπειρία των παικτών του, για να προσπεράσει τις δύσκολες συνθήκες απέναντι στη Μακάμπι. Ο Μαρτίνς έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε 12 παιχνίδια στην προκριματική φάση του UEFA Champions League και αυτή με τη Μακάμπι θα είναι η δεύτερη σε μεγαλύτερη προσέλευση κοινού. Η πρώτη παραμένει εκείνη απέναντι στην Κράσνονταρ στις 27 Αυγούστου του 2019, όταν οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει 1-2. Από εκείνη την ομάδα παραμένουν στο ρόστερ οι Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Μαντί Καμαρά, Ραντζέλοβιτς και Σισέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα