Ολυμπιακός: Θέλουν να τελειώσει γρήγορα του Ελ Αραμπί

Ενα από τα πιο καυτά θέματα του Ολυμπιακού είναι αυτό της παραμονής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο ρόστερ της ομάδας. Ο κόσμος σχεδόν το απαιτεί, ο Μαρτίνς έχει δηλώσει στα κανάλια Novasports κατά καιρούς, πως θέλει να παραμείνει ο Μαροκινός επιθετικός και η διοίκηση έκανε ότι έπρεπε για να δείξει στον παίκτη πως τον θέλει.

Ο Ολυμπιακός

έκανε πρόταση στον Ελ Αραμπί που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέτοια που ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος των απαιτήσεων του παίκτη, το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για διετή πρόταση, κάτι που ήταν από τα σημαντικά “θέλω” του Μαροκινού.

Ελ Αραμπί ΠΗΓΗ: In Time Sports

Πληροφορίες θέλουν τον παίκτη ικανοποιημένο και ήδη όλες του οι κινήσεις είναι τέτοιες που δείχνουν πως και ο ίδιος θεωρεί πως παραμένει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Προφανώς όλοι θέλουν το deal να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε οι Πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν τον… εκτελεστή τους στην προετοιμασία και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα δείχνουν πως όντως θα κλείσει η συμφωνία, όμως καμία από τις δύο πλευρές δεν λέει το οτιδήποτε μέχρι να μπουν οι υπογραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα