Ορλάντο Σίτι: Ο Πάτο τονίζει πως πλέον είναι υγιής

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραδέχτηκε πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα όσα έζησε στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Μίλαν, ενώ αναφέρθηκε και στη μετέπειτα καριέρα του, τονίζοντας πως έκανε αρκετά λάθη.

Αρχικά, ο Πάτο δήλωσε: “Έπρεπε να είχα απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις εδώ και πολύ καιρό. Υπήρχαν τόσες πολλές φήμες για εμένα, ειδικά στο Μιλάνο. Έκανα διαρκώς πάρτι. Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Ζούσα σε έναν φανταστικό κόσμο. Αλλά όταν ήθελα να μιλήσω, μου είπαν να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο μου. Ήμουν πολύ μικρός για να ακούσω. Άρχισα να ονειρεύομαι

πάρα πολύ. Παρόλο που δούλευα σκληρά, η φαντασία μου με ταξίδευε”.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: “Στο μυαλό μου, είχα ήδη τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια μου. Είναι πολύ δύσκολο να μην το σκεφθείς. Εξάλλου, είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ για να φτάσω εκεί. Ανάρρωνα από ένα μυϊκό πρόβλημα, μετά έσπασα τον αστράγαλό μου και συνέχισα να παίζω. Ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες. Ήταν ένα από τα ελαττώματά μου. Ο κόσμος περίμενε από εμένα να σκοράρω 30 γκολ τη σεζόν, αλλά δεν μπορούσα ούτε να μπω στο γήπεδο”.

Σχετικά με το σημείο που αποφάσισε να αλλάξει δρόμο στην καριέρα του αποκάλυψε: “Πήρα λάθος δρόμο. Μετά την Κίνα, ήμουν ακόμη ελεύθερος, οπότε αποφάσισα να απολαύσω την ελευθερία μου. Πήγα στο Λος Άντζελες. Ήθελα το καλύτερο ξενοδοχείο, το καλύτερο αυτοκίνητο, τα καλύτερα πάρτι. Βρέθηκα σε αυτό το μέρος, όπου ένας τύπος ρουφούσε κόκα, δίπλα μου. Και ξαφνικά, είπα στον εαυτό μου: «Τι κάνω εδώ;” Δεν ήταν αυτό που ήθελα. Ήταν ένας άλλος κόσμος. Η Βίβλος είχε όλες τις απαντήσεις που έψαχνα. Γύρισα το κεφάλι μου στον ουρανό και είπα: «Κύριε, δε θέλω πια αυτήν τη ζωή». Εκείνη την ημέρα, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Όταν πήγα στο Ορλάντο και τραυματίστηκα στο γόνατο, πέρυσι, θα μπορούσα να είχα καταρρεύσει. Την επόμενη ημέρα, αποφάσισα να επιστρέψω πιο δυνατός”.

Keywords
Τυχαία Θέματα