Ολυμπιακός: Στο φουλ οι «μηχανές» για το ντέρμπι

Οι «ερυθρόλευκοι» καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δούλεψαν σε υψηλούς ρυθμούς για το ντέρμπι, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τονίζει συνεχώς στους παίκτες του τη σημασία της νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μάλιστα, με την επιστροφή των διεθνών ο Ισπανός προπονητής ανέβασε την ένταση των προπονήσεων στο… κόκκινο, θέλοντας να κάνει ξεκάθαρο στους παίκτες του πόσο σημαντική είναι μια ενδεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

προσανατολίζεται σε φουλ επίθεση, με στόχο να έρθει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο ενδεχομένως θα φέρει τους Πειραιώτες σε πλεονεκτική θέση για το «τρίποντο».

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ο Μαρτίνεθ – τουλάχιστον έως τώρα – δεν έχει δείξει διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με το γνωστό 4-3-3 και τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Καμπί.

Τα πάντα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων», όπου ο Ισπανός θα κάνει τις τελικές δοκιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα