Απόσταση ο Πασχαλάκης – «Ψάχνεται» ο Κουρμπέλης – Η διαχείριση του Τζίμα!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime έρχονται πολύ δυναμικά και έχουν την τιμητική τους οι Πασχαλάκης, Κουρμπέλης και Τζίμας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο Ολυμπιακός και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχουν μπει σε διαδικασία συνομιλίας για νέο συμβόλαιο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει προσφέρει αρκετά και είναι πολύ σταθερός για τους «ερυθρόλευκους», ερχόμενος μάλιστα με λίγα χρήματα για την ποιότητα του γιατί άργησε να πάρει την απόφαση του.

Ο φημολογούμενος ανταγωνισμός

του με τον Τζολάκη, δεν πήγε όπως θα περίμεναν πολύ και είναι ο απόλυτος Νο1.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στον παίκτη και στην ομάδα έγινε, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα ήλπιζαν μάλλον και οι δύο.

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό και έδωσε τα χέρια με την Τραμπζονσπόρ, για να πάρει θέση βασικού και φυσικά μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού», σίγουρα βλέπει τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως τα περίμενε και πλέον βρίσκεται να βλέπει για τα καλά την άκρη του πάγκου.

Μετά από τα ματς με την Εθνική Ελλάδας, θα συναντήσει άλλον προπονητή στην ομάδα του, εκεί θα πρέπει να τον πείσει προκειμένου να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα. Τι θα γίνει;

Τέλος, ο Στέφανος Τζίμας αποτελεί ένα τρομερό πρότζεκτ για το μέλλον και ο ΠΑΟΚ το ξέρει πολύ καλά, βλέποντας είτε της εμφανίσεις του με την ομάδα, είτε με τα όσα κάνει στην Εθνική Νέων.

Μάλιστα ήδη για το πρόσωπο του έχουν δείξει το παρόν αρκετές ομάδες, οι 3 από αυτές αγγλικές και μάλιστα στο κοντινό παρελθόν.

Ωστόσο ο Τζίμας είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχει συγκεκριμένη διαχείριση, αφού στα 17 του χρόνια δεν πρέπει να σηκώσει κεφάλι από τη δουλειά για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Ό,τι και να γίνει πάντως, ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί πολύ στενά και δε θα αφήσεις πολλούς να μπουν στο κεφάλι του.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόσταση, Πασχαλάκης – Ψάχνεται, Κουρμπέλης –, Τζίμα,apostasi, paschalakis – psachnetai, kourbelis –, tzima