Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Το πιο ομαδικό γκολ όλων των εποχών (vid)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Το πιο ομαδικό γκολ όλων των εποχών (vid)npiliosΤρί, 01/26/2021 - 22:00

Στις 30 Οκτωβρίου του 2004 όσοι βρέθηκαν στο νεότευκτο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έγιναν μάρτυρες ενός από τα πιο όμορφα γκολ που επιτευχθεί ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνεργασία

Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Καστίγιο που ολοκληρώνεται με το γκολ του Καστίγιο έχει μείνει στο μυαλό όλων όσων παρακολουθούν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ριβάλντο, Καστίγιο, Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Τζιοβάνι,Ριβάλντο, Καστίγιο ήταν η αλληλουχία επαφών με τη μπάλα με δράστες τους τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε ένα από τα ωραιότερα γκολ όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμα και το ευρύ 5-1 με το οποίο επικράτησε ο Ολυμπιακός σε εκείνο το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ακόμα κι ότι ήταν το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο νέο Καραϊσκάκη πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Στην ιστορία όμως του ποδοσφαίρου έμεινε για πάντα εκείνο το γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Το πιο ομαδικό γκολ όλων των εποχών Submitted by npilios on Τρί, 01/26/2021 - 17:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_PAOK_04_05_TO_PIO_OMADIKO_… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη με "δράστες" Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Καστίγιο ήταν μια ονειρική αλληλουχία επαφών με τη μπάλα που δεν θα ξαναδούμε ποτέ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη με "δράστες" Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Καστίγιο ήταν μια ονειρική αλληλουχία επαφών με τη μπάλα που δεν θα ξαναδούμε ποτέ. Article publish on Τρί, 01/26/2021 - 22:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα