ΑΕΚ: Περιμένει να κλείσει η συμφωνία με Νταντσένκο

ΑΕΚ: Περιμένει να κλείσει η συμφωνία με ΝταντσένκοgvasilioΤρί, 01/26/2021 - 21:51

H μεταγραφή του 'Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ δεν έχει ναυαγήσει, με τους ανθρώπους της Ρούμπιν Καζάν να διαβεβαιώνουν την Ένωση ότι οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά.

Από... σαράντα κύματα φαίνεται πως θα περάσει η μετακίνηση του Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ

από τη Ρούμπιν Καζάν. 

Η μεταγραφή ή αν προτιμάτε δανεισμός με οψιόν αγοράς βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εκτός φυσικά της Ούφα που κλωτσάει να είναι σύμφωνες για την ολοκλήρωσή της. 

Ο 26χρονος Ουκρανός δεξιός μπακ από την πλευρά του είναι θετικότατος για να έρθει στην ΑΕΚ και μάλιστα πιέζει τη Ούφα προκειμένου να διακόψει τον δανεισμό του, ενώ παράλληλα χαρίζει και κάποια χρήματα που του οφείλει η Ρωσική ομάδα. 

Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ρούμπιν Καζάν ότι ο παίκτης θα παραμείνει με τη μορφή δανεισμού στην Ούφα μπέρδεψαν κάπως την κατάσταση, την ώρα που η ΑΕΚ την Δευτέρα ενημέρωνε πως περίμενε τον παίκτη την Τρίτη το απόγευμα στην Αθήνα.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ο Νταντσένκο είχε αγωνιστεί 90 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση της Ούφα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναγιώτης Κονέ σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της Ρούμπιν Καζάν ενημερώθηκε πως το πρόβλημα με την Ούφα θα ξεπεραστεί, με την ΑΕΚ να περιμένει να γίνουν πράξη οι διαβεβαιώσεις της Ρωσικής ομάδας προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα του Νταντσένκο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ H μεταγραφή του 'Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ δεν έχει ναυαγήσει, με τους ανθρώπους της Ρούμπιν Καζάν να διαβεβαιώνουν την Ένωση ότι οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά. Article publish on Τρί, 01/26/2021 - 21:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα