Ολυμπιακός: Όλοι ετοιμοπόλεμοι ενόψει Τούμπας

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για το γεγονός πως δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο μπλοκάκι των ιατρών της ομάδας δεν υπάρχουν ονόματα.

Οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Σισέ, Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες) είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προπονούνται

κανονικά, μπαίνοντας στην “φαρέτρα” του Πορτογάλου προπονητή για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που είναι εδώ και μία εβδομάδα απόλυτα έτοιμος και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και φυσικά έτοιμος να μπει όχι απλά στην αποστολή αλλά στην αρχική 11άδα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι επίσης έτοιμος, όπως και ο Κώστας Μανωλάς που είχε γίνει αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν του γύρισε ο αστράγαλος στο δεξί πόδι.

Ακόμα και ο Κώστας Φορτούνης μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας μετά τον σοβαρό τραυματισμό (χιαστόυς) που είχε υποστεί στην αρχή της σεζόν. Ο Έλληνας μέσoς έχει πλέον επιστρέψει και μάλιστα έχει εκφράση την διάθεση να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β’ ώστε να πάρει παιχνίδια και να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό για την ώρα δεν αναμένεται να γίνει πράξη αφού στον Ολυμπιακό θέλουν ο παίκτης να κάνει τουλάχιστον δύο γεμάτες εβδομάδες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και μετά να αγωνιστεί έστω στον Ολυμπιακό Β’.

Αύριο το πρωί η ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρίσει για τη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα