Ολυμπιακός: Οι “πόρτες” του Γκατούζο δείχνουν… λιμάνι

Ο Ολυμπιακός είναι ένας απ’ τους μνηστήρες του Τζενάρο Γκατούζο και τις τελευταίες ημέρες η φημολογία έχει ενταθεί στην Ιταλία και ακολούθως στη χώρα μας σχετικά με το μέλλον του Ιταλού κόουτς. Στην Τουρκία το όνομα του Γκατούζο ακούστηκε για την Τραμπζονσπόρ και στην Ιταλία για την Μπολόνια, ωστόσο ένα ντόμινο μη συμφωνιών, δείχνει πως το σενάριο του Ολυμπιακού είναι ιδιαιτέρως υπαρκτό. Η διοίκηση

του Ολυμπιακού παρακολουθεί εδώ και χρόνια την περίπτωση του Γκατούζο. Μάλιστα οι πρώτες επαφές είχαν γίνει τη σεζόν 2019-2020, επί Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο ο Πορτογάλος κατάφερε να γυρίσει το κλίμα και δεν προχώρησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γκατούζο.

Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, ο Γκατούζο “ψήθηκε” ακόμα περισσότερο σε προπονητικό επίπεδο και αυτή φαίνεται πως είναι η ιδανική περίοδος συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Από τη στιγμή που ο Γκατούζο φτάνει στο σημείο ν’ απορρίπτει προτάσεις από ομάδες της Serie A, φαίνεται πως βλέπει πολύ ζεστά το project του νέου Ολυμπιακού και ίσως σύντομα να υπάρξουν ευχάριστα σε ό,τι αφορά τον… γάμο των δύο πλευρών! Για τον 45χρονο Ιταλό, ο Ολυμπιακός μπορεί ν’ αποτελέσει ένα πόστο που θ’ απογειώσει την καριέρα του, μέσα απ’ το χτίσιμο μιας ομάδας με τη σφραγίδα του. Στοίχημα αποτελεί και η ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών, που φέτος ενδέχεται να έχει περισσότερες δυσκολίες, στο δρόμο για την είσοδο στη φάση των ομίλων μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα